Sacrificiul Episodul 15 online 30 Octombrie 2019

sacrificiul ep 15

Serialul ”Sacrificiul” a avut premiera pe 11 sepembrie și este difuzat de Antena 1. Peste 40 de actori au filmat în ultimele 13 săptămâni, iar rezultatul se va vedea de la ora 20:00, în fiecare seară de miercuri și joi. Serialul este produs de Ruxandra Ion după un scenariu semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei.

Serialul este produs de Ruxandra Ion, iar filmările au început la începutul lunii mai. Au trecut mai bine de 13 săptămâni de când o echipă de 100 de persoane dintre care 40 de actori au filmat timp de 780 de ore și au băut peste 7.000 de cafele.

Serialul prezintă poveștile a trei familii care vin din medii sociale diferite și este inspirat din fapte reale. Filmările au avut loc în patru locații în București, Mogoșoaia, Buftea și Snagov. De asemenea, echipa de filmare și actorii s-au deplasat la Moeciu și la Mamaia. Totodată, actorii au schimbat 1.400 de ținute de la designeri români de top, dar și de la branduri internaționale cu renume.

Sacrificiul Episodul 15 online 30 Octombrie 2019

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor forma familia Oprea în serialul difuzat de Antena 1. Actorul va juca rolul lui Ștefan Oprea, un bărbat care are o avere impresionantă, dar nu are scrupule și duce o viață plină de minciuni. Ștefan Oprea are un singur interes: banii.„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este vişi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci”, a declarat Claudiu Istodor.

VIDEO :

One Reply on “Sacrificiul Episodul 15 online 30 Octombrie 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *